Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Tragere la sorti optimi Cupa Romaniei (faza judeteana Iasi)

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔12.April 2018
Tragere la sorti optimi Cupa Romaniei (faza judeteana Iasi)

Vineri, 13 aprilie, de la ora 12:00, va avea loc la sediul AJF Iasi tragerea la sorti a optimilor de finala ale Cupei Romaniei. In aceasta faza a cupei gasim patru echipe care au acces direct datorita pozitiei ocupate in clasament la finalul turului, precum si alte patru echipe care au beneficiat de forfait-ul adversarilor. Pe teren s-au calificat celelalte opt, cu precizarea ca 11 formatii provin din campionatul Ligii a 4-a, in timp ce Todiresti si CSM II Pascani, ambele componente ale Seriei III a Ligii a 5-a, au profitat de desfiintarea Balsului si a Lunganiului, iar Golaiesti, Helesteni si Boureni le-au lasat “acasa” pe Stejarul Barnova, Gloria Baltati si pe Vointa Motca.

ECHIPE CALIFICATE

ECHIPE CALIFICATE DIRECT: Victoria Letcani, Unirea Mircesti (detinatoarea trofeului), Flacara Erbiceni si Unirea Ruginoasa

ECHIPE CALIFICATE LA “MASA VERDE”: CSM II Pascani (Lungani desfiintata), Avantul Todiresti (Bals desfiintata), Moldova Cristesti, Stejarul Sinesti.

ECHIPE CALIFICATE PE TEREN: Unirea Scanteia, CS Tomesti, CS Ciurea, Avantul Golaiesti, Steaua Magica Iasi, Spicul Helesteni, Viitorul Harlau si A.S.S. Zimbru Boureni.

TRAGEREA LA SORTI

Cele 16 echipe calificate vor fi impartite in capi de serie si outsideri. Meciurile ce urmeaza sa fie stabilite se joaca intr-o singura mansa, pe terenul echipei cotate cu sansa a doua.

Revenim cu informatii si materiale de la fata locului.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<