Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avancronica meciului Avantul Golaiesti-Vointa Voinesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔13.April 2018
Avancronica meciului Avantul Golaiesti-Vointa Voinesti

Lupta pentru primul loc in Seria I a Ligii a 5-a s-a reaprins dupa remiza Avantului Golaiesti in deplasarea de la Bosia. Distanta dintre Golaiesti si Fulgerul Tibanesti s-a redus acum la doar un punct, inaintea unei etape care programeaza urmatoarele partide de interes la varf: Avantul Golaiesti-Vointa Voinesti si Viitorul Ciortesti-Fulgerul Tibanesti.

DECLARATII DIN CELE DOUA TABERE

Duminica este o zi speciala pentru mine! Este ziua sotiei mele si baietii sunt super motivati sa castigam acest meci, pentru a-i face un cadou frumos. In tur am castigat greu la ei, mai mult din cauza noastra, tinand cont ca am condus cu 4-1. Baietii s-au relaxat un pic, dar pana la urma rezultatul ne-a fost favorabil. Din cate stiu eu, au avut si cativa pe fals… noi credem ca toti sunt corecti asa cum este echipa Avantul Golaiesti, lucrurile nu stau tocmai asa asa. Acest meci trebuie castigat si pentru a mai spala rusinea din deplasarea de la Bosia (n.r. 1-1). Echipa buna Voinestiul ,dar si noi suntem in fata si garantam ca va fi un meci frumos!

Catalin Tamazlacaru, Avantul Golaiesti

Inaintea acestui meci, capitanul Vointei Voinesti, Andrei Scafaru, si-a exprimat ingrijorarea vizavi de subtirimea lotului:

Sper sa ne adunam de o echipa in deplasarea de la Golaiesti. Formula in care vom incepe va fi una standard, foarte apropiata de cea folosita acasa cu Viitorul Ciortesti. In plus vor veni doi juniori in varsta de 16 ani. Mergem acolo pentru a face un meci bun si, cine stie, poate cu putin noroc ne vom intoarce si cu un rezultat bun. Intalnim cea mai buna echipa din campionat si ne va fi greu sa obtinem fie si un punct la Golaiesti!

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<