Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Bosia merge la Prisacani pentru a obtine un nou rezultat pozitiv

0 Comments 📁 Liga 5 🕔13.April 2018
Bosia merge la Prisacani pentru a obtine un nou rezultat pozitiv

Impulsionata de rezultatul de egalitate inregistrat in compania Avantului Golaiesti, Vointa Bosia se deplaseaza, duminica, la Prisacani cu gandul de a pune alte puncte in clasamentul Seriei I. Partida face parte din cadrul etapei a 13-a a Seriei I a Ligii a 5-a, acolo unde Prutul Prisacani ocupa locul 4, cu 21 de puncte acumulate in 12 jocuri, la o distanta considerabila de adversara directa, Vointa Bosia (locul 7, 11 puncte).

In tur, Prutul Prisacani a castigat cu scorul de 2-0, golurile venind spre final, ca o consecinta a lipsei de prospetime in randul gazdelor de atunci.

Echipa Vointa Bosia va face duminica deplasarea la Prutul Prisacani, unde cu siguranta ne va astepta un meci greu! După rezultatul pozitiv din meciul contra vecinilor nostri de la Avântul Golaiesti, baietii sunt foarte motivati, atmosfera la echipa este una pozitiva si toti vor intra pe teren hotarati sa dea tot pentru a ne intoarce cu toate cele trei puncte puse in joc. Credem cu tarie ca putem obtine prima victorie in deplasare din acest sezon!

Bogdan Ursu, Vointa Bosia

Claudiu Balan, Theodor Olenic si Stefan Pricope formeaza brigada de arbitri desemnata sa conduca aceasta intalnire. Observator este domnul Vasile Macarie.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<