Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Duel interesant la Bivolari intre doua echipe apropiate in clasamentul Ligii 5, Seria II

0 Comments 📁 Liga 5 🕔13.April 2018
Duel interesant la Bivolari intre doua echipe apropiate in clasamentul Ligii 5, Seria II

Vointa Bivolari a inceput cu stangul campania de primavara, 3-8 la Tomesti cu ACS Sportul Studentesc Iasi, si, neavand alt obiectiv decat sa practice un joc frumos, scutit de bifarea unui anumit loc in clasamentul Seriei a II-a a Ligii a 5-a la finalul campionatului, primeste, duminica, vizita Viitorului Plugari, adversar de valoare apropiata, care a acumulat cu doar 2 puncte mai multe in cele 12 etape scurse pana acum.

Partida tur a fost castigata la mare lupta de Viitorul Plugari, scor 2-1, ceea ce inseamna ca gazdele intalnirii de duminica au un motiv in plus sa puna umarul la prima victorie din 2018 a Vointei.

LOT VOINTA BIVOLARI

Lotul Bivolariului este compus din jucatori cu experienta (nascuti in ’72, ’80) si copii, dupa plecarea in strainatate a mai multor fotbalisti pe care se baza ocupanta locului 8 in Seria a II-a a Ligii a 5-a.

Gabriel Antonas, Ciprian Bidica, Bogdan Bosancu, Ciprian Cantoreanu, Mihai Chiriac, George-Iulian Ciobanu, George Cismaru, Nicusor Cismaru, Andrei-Ionut Mihai, Florin Moisa, Vladut-Lucian Penciu, Florin-Catalin Potur, Ionut-Alexandru Prajanu, Mihai Raba, George Rotaru, Emilian Ionut Ursu, Narcis Ursu, Romica Costel Ursu, Vlad Andrei Ursu si Toader Andrei Vincze.

In meciul de duminica ne dorim foarte mult victoria. Vrem sa ne luam revansa pentru meciul din tur, unde am pierdut nemeritat si sa le demonstram ca suntem mai buni decat ei. Avem mare nevoie de cele 3 puncte pentru a mai urca in clasament, tinand cont de pozitia in care ne aflam acum, pe un nemeritat loc 8, dupa insuccesul de la Tomesti impotriva Sportului Studentesc.

Romica Ursu, Vointa Bivolari

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<