Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4 – Etapa 22 | Steaua Magica-Victoria Letcani (sambata, 11:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.April 2018
Liga 4 – Etapa 22 | Steaua Magica-Victoria Letcani (sambata, 11:00)

Etapa a 22-a a Ligii a 4-a Iasi incepe maine, de la 11:00, pe Stadionul Tineretului (Abator), cu un meci al carui deznodamant nu poate fi greu de imaginat, in conditiile in care liderul, aflat pe o panta descendenta, trebuie sa se impuna la un scor care sa ii aduca moralul de care are nevoie pentru reinnodarea sirului de victorii ce s-a rupt in compania Flacarei Erbiceni.

Pentru Letcani urmeaza o perioada ceva mai linistita: partida de maine cu Steaua Magica si, apoi, o mica pauza rezultata in urma retragerii din campionat a Viitorului Lungani.

Victoria Letcani nu poate conta in aceasta etapa pe stoperul Vlad Nutu, eliminat pentru fault in postura de ultim aparator cu Flacara Erbiceni.

In tur, Letcaniul si Steaua Magica au oferit un spectacol ofensiv, scor final 7-4.

De asemenea, mijlocasul Mihai Vatavu, adus in mare secret la echipa (l-am prezentat pe site cu doua zile inainte de inceperea sezonului, dupa un telefon primit direct de pe scarile AJF-ului), a ales sa se desparta de liderul Ligii a 4-a. Vatavu ar putea reveni asupra deciziei, pentru a ajuta Letcaniul in drumul spre promovarea in Liga a 3-a. Saptamanile urmatoare ne vor oferi un raspuns in aceasta privinta.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<