Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Etapa 22 | Stejarul Sinesti-Viitorul Harlau (duminica, 12:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.April 2018
Liga 4, Etapa 22 | Stejarul Sinesti-Viitorul Harlau (duminica, 12:00)

Sinestiul gazduieste la sfarsitul acestei saptamani o partida extrem de interesanta intre doua grupari fara victorie in campionat in acest an: Stejarul Sinesti si Viitorul Harlau.

Daca harlauanii s-au consolat cumva in Cupa Romaniei, obtinand destul de greu biletele pentru optimi in deplasarea de la Noua Generatie Topile (scor 1-0), Paul Paftala asteapta primul succes in campionat, duminica, intr-un meci de care pe care, cu Stejarul usor favorita datorita avantajului terenului propriu.

Viitorul Harlau s-a impus in tur cu 2-0.

Conducatorul Sinestiului a “sapat” in aceasta saptamana pentru a gasi noi jucatori impreuna cu care sa o readuca pe Stejarul la viata si, la aceasta ora, este pe punctul de a legitima doi fotbalisti ce se vor regasi probabil pe foaia de joc a partidei de duminica.

Revin cu amanunte in acest sens.

Ne asteapta un meci greu impotriva celor de la Harlau. Nu avem puncte obtinute dupa reluarea campionatului, iar asta ne obliga la o victorie, duminica, cu Viitorul. Jucam acasa, cu suporterii langa noi, iar acesta trebuie sa reprezinte un atu pentru a ramane cu toate cele 3 puncte la finalul partidei!

Petrisor Florin Nitu, fundas Stejarul Sinesti

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<