Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meci tare la Horia (Neamt) intre doua echipe virtual calificate in play-off

0 Comments 📁 Liga 4 🕔13.April 2018
Meci tare la Horia (Neamt) intre doua echipe virtual calificate in play-off

Victoria Horia primeste, duminica, de la 11:00, replica lui CS Bradu Borca, intr-un meci din cadrul etapei a 13-a a Ligii a 4-a Neamt. Bradu (28p) este in proportie de 99,9% calificata in play-off, in timp ce gazdele de la Horia (25) se bat cu Speranta Raucesti (21) si Cimentul Bicaz (24) pentru cele doua locuri ramase disponibile.

Aflata intr-un razboi deschis cu AJF Neamt de la inceperea campionatului si vizibil dezavantajata in acest retur in toate cele trei meciuri disputate pana acum (rosu neacordat adversarilor la Bicaz, gol validat si apoi anulat cu Raucesti, plus rosu neacordat Ceahlaului pentru fault in postura de ultim aparator), Bradu Borca spera intr-un prim meci fara cusur din partea arbitrilor, intr-o deplasare ce se anunta din start una foarte complicata.

Victoria Horia-Bradu Borca va fi arbitrat de unul dintre cei mai buni arbitri pe care ii are Neamtul la ora actuala – Cosmin Apetrei, asistat la cele doua linii de Catalin Dumitriu si Alexandru Mocanu. Observator a fost desemnat domnul George Ciprian Gheorghe.

DECLARATII DIN CELE DOUA TABERE

Ca sa pot contracara jocul echipei din Borca imi trebuie bastoane. Doar asa… alta solutie nu avem! Diferenta dintre ei si noi e foarte mare. Au jucatori foarte buni care au facut un liceu sportiv si au jucat la nivel înalt. Ca o comparatie intre ei si noi: Bradu e Barcelona, iar noi, AS Roma! In privinta absentelor, avem una importanta – mijlocasul Brais (4 galbene) si inca doi jucatori care s-au eliminat singuri. Nu le mai pronunt numele pentru ca nu imi face placere.

Bogdan Gaucan, Victoria Horia

Sunt extrem de bucuros pentru golul marcat cu Ceahlaul, dar in acelasi timp mahnit de faptul ca n-am putut rezista inca vreo cateva secunde pentru o victorie mare in fata propriilor suporteri. Ramanem o echipa unita in continuare si am incredere ca de acum incolo vom castiga tot pana la incheierea sezonului regulat.

Vadim Arama, CS Bradu Borca

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<