Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Holboca debuteaza oficial in 2018 cu o deplasare la Belcesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔14.April 2018
AS Holboca debuteaza oficial in 2018 cu o deplasare la Belcesti

Duminica, de la ora 11:00, se va desfasura o noua etapa din campionatul Seriei a II-a a Ligii a 5-a iesene, in cadrul careia Genotur Belcesti o va intalni pe AS Holboca, intr-unul dintre cele mai echilibrate dueluri, dupa Construct Press Gropnita-AS Poly 2014.

Genotur Belcesti si AS Holboca sunt colege de clasament, ambele acumuland un total de 19 puncte dupa 12 etape bifate in actualul sezon. Holboca ocupa pozitia a 4-a in clasament datorita golaverajului sensibil superior (36-29 Holboca, 41-35 Belcesti).

AS Holboca este sustinuta financiar in acest moment de trei sponsori si, potrivit spuselor fundasului Costel Balan, nu poarta pe umeri presiunea unui obiectiv indraznet. Chiar si in aceste conditii, 6 puncte pana pe podiumul Seriei a II, AS Holboca nu si-a luat inca gandul complet de ocuparea locului 3 la finalul sezonului.

Mergem pe terenul unei echipe pe care o consider ca fiind de acelasi nivel cu noi. Sper sa facem un joc bun si sa ne intoarcem de la Belcesti cu punct sau puncte in clasament. Obiectivul Holbocai in acest moment este sa joace un fotbal de calitate pana la vara, cand vom trage linie si vom analiza ce e de facut pentru ca in sezonul urmator sa atacam promovarea in Liga a 4-a.

Costel Balan, AS Holboca

Primaria Comunei Holboca este alaturi de echipa din localitate, in timp ce Asociatia Arrow i-a furnizat Holbocai echipamentele noi de joc, pe care gasim imprimat si numele celui de-al treilea sponsor – ALISAN SRL.

Echipa actuala consta intr-un amestec de jucatori tineri si fotbalisti cu mare experienta la nivelul Ligii a 4-a. Sau mai sus, asa cum este cazul atacantului Marius Strateciuc, venit de la Stejarul Barnova in iarna, dupa ce a jucat in Liga a 3-a pentru CSM Pascani in sezonul precedent.

LOTUL AS HOLBOCA PENTRU RETUR

Portari: Andrei Trifan, Vasile Tatarusanu.

Fundasi: Vladut Constantin Chelaru, Mihai Ghidoarca, Marian Negoita, Radu Golaescu, Emilian Andrei Barsanuc, Constantin Rotaru, Costel Mihaita Balan, Narcis Dulgheriu, Stefan Zaharia, Cristian Cotet.

Mijlocasi: Sebastian Mihai Mihalache, Andrei Cosmin Zamurca, Neculai Pintilie, Florin Chelea, Andrei Catalin Gheorghiu, Florin Baciu, Marian Haciu, Paul Buzincu.

Atacanti: Marius Mihai Strateciuc, Andrei Alexandru Apopi, Catalin Varlan.

Presedinte: Flavius Gabriel Cotea

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<