Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Poly 2014, Construct Press Gropnita si Gloria Romanesti se bat la promovare in Seria II

0 Comments 📁 Liga 5 🕔14.April 2018
AS Poly 2014, Construct Press Gropnita si Gloria Romanesti se bat la promovare in Seria II

Lupta la promovare in Seria a II-a a Ligii a 5-a s-a deschis total dupa cateva surprize inregistrate, dar mai ales pe fondul unei reveniri frumoase a Romanestiului, care a batut Gropnita, etapa trecuta, si acum se gandeste macar la o viitoare prezenta in cadrul barajului ce va avea loc in vara.

Cu 6 etape inainte de finalul sezonului, AS Poly se afla in fruntea clasamentului cu 28 de puncte, fiind urmata de Construct Press Gropnita (26) si Gloria Romanesti (25).

CALCULE INAINTEA ETAPEI A 13-A

Daca Romanestiul isi respecta statutul de favorita certa in deplasarea de la AFC Movileni, iar Gropnita nu obtine cel putin o remiza in compania lui AS Poly, atunci Gropnita este scoasa din lupta pentru locurile 1-2.

Din perspectiva liderului, cu o victorie aici, AS Poly o va inlatura pe Gropnita, pentru ca mai apoi sa o dea parte in parte cu Gloria Romanesti. Repet, toate aceste calcule bazandu-ma pe o victorie a Gloriei la Movileni. Daca lucrurile nu vor sta astfel, vom sterge cu buretele ce s-a scris aici si vom reveni asupra calculelor promovarii inaintea etapei a 14-a.

Meciul de duminica dintre Gropnita si AS Poly se va disputa pe un teren impecabil, datorita eforturilor depuse de organizatori. Sper la un rezultat favorabil celor din Gropnita, care depind de acest meci capital pentru ei. O eventuala infrangere ii scoate din cursa pentru locurile care duc in esalonul superior!

Daniel Hodoroaba, simpatizant Construct Press Gropnita

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<