Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Moara Domneasca s-a impus in derby-ul comunei Valeni, 2-0 cu Viitorul!

0 Comments 📁 Liga 5 🕔14.April 2018
Moara Domneasca s-a impus in derby-ul comunei Valeni, 2-0 cu Viitorul!

Separate doar de 3 puncte in clasamentul Ligii a 5-a Vaslui, Seria Est, Viitorul Valeni (3) si ACS Moara Domneasca (2) s-au intalnit, sambata, pe terenul aflat in apropierea sediului primariei de care apartin cele doua sate, in cadrul unui derby regional din cadrul etapei a 9-a.

Invingatori in tur cu 2-0, morenii aveau sa se impuna si pe terenul rivalei cu acelasi scor, dovedind in multe momente ca formeaza echipa mai buna din punct de vedere tehnic, in fata unui adversar care s-a aparat in cinci oameni si care nu a avut suficienta viteza in benzi pentru a surprinde odata prin urcarea fundasilor laterali.

Chiar si in aceste conditii, Valeniul putea spera la un punct daca Andrei Donose (61′) transforma lovitura de pedeapsa acordata de arbitrul Alin Modoranu pentru un fault evident.

Scorul primei parti, 0-1, a fost stabilit de Eduard Ponea, care a scapat singur cu portarul Valeniului si a rupt echilibrul spre finalul reprizei.

La cinci minute de penalty-ul irosit de Donose, Alexandru Bohan a primit in preajma careului, s-a debarasat de portarul aparut in intampinare si a urcat scorul la 0-2 printr-un sut din unghi inchis.

S-a jucat pe un teren bun din judetul Vaslui, comparabil cu ceea ce vedem in Iasi destul de frecvent prin Liga a 4-a pe la noi (Iasi). Foarte putine zone neacoperite de iarba si destul de putine denivelari, de altfel specifice fotbalului despre care vorbim la duminicapetarla. Portile din lemn ale stadionului raman un punct de atractie pentru orice fotoreporter care ajunge pe la Valeni.

CELE DOUA ECHIPE

Viitorul Valeni: Artene, Popa, Fitcoschi, Bumbu, Pricop, Topor, Carp, Donose, Surleac, Moise, Pintilie

Rezerve: Avadanei, Matei, Munteanu, Ciurusniuc, M. Surleac, E. Surleac, Timofte

ACS Moara Domneasca: Mogos, Fotache, Moldovianu, Ilie, Grecu, Pruteanu, Brasovianu, A. Moldovianu, Bohan, Ispas, Ponea

Rezerve: Basarab, Pricop, Macovei, V. Mogos

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Alin Modoranu; arbitri asistenti: Denis Blanaru, Didi Rusu. Observator: Chirica Simion Tiberius.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<