Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Executia de mare fotbalist a lui Gorovei ii aduce Borcai un punct pe tarlaua Liceului Ion Ionescu de la Brad

0 Comments 📁 Liga 4 🕔15.April 2018
Executia de mare fotbalist a lui Gorovei ii aduce Borcai un punct pe tarlaua Liceului Ion Ionescu de la Brad

Bradu Borca a remizat, scor 2-2, in deplasarea de la Victoria Horia, gratie golului venit in prelungiri din gheata unui fotbalist transferat din Liga a 2-a. Razvan Gorovei a reluat spectaculos mingea in plasa, stabilind scorul final al unui joc in care fotbalul a trecut pe plan secund din cauza calitatii precare a suprafetei de joc.

Altfel, terenul pe care isi desfasoara partidele de pe teren propriu Horia, echipa care se bate pentru accederea in play-off-ul Ligii a 4-a nemtene, este unul pitoresc: inconjurat de copaci, o cladire veche si un teren de baschet pe care cimentul crapat a lasat loc vegetatiei. Unii dintre spectatori (mai in varsta) au venit cu scaunul de-acasa, in timp ce o parte din copii au stat in loja VIP – cocotati intr-un copac.

Revenind la fotbal, echipa gazda s-a desprins in minutul 32, cand Romeo Chirita a profitat de o gafa a apararii Bradului, a ramas singur cu portarul Axinte si a deschis scorul.

Bradu a intrat excelent in partea a doua, dupa o actiune initiata de Razvan Gorovei si incheiata cu sut precis la coltul lung (1-1).

In minutul 73, Razvan Stingaciu a readus-o pe Horia in avantaj, pentru ca Gorovei sa gaseasca o executie speciala la centrarea din flanc venita de la Ciprian Severin si sa stabileasca scorul final, 2-2.

Acest egal ii creeaza emotii Victoriei Horia, aflata in momentul de fata la doar doua puncte peste linia ce separa participantele in play-off, respectiv disconfort pentru Bradu Borca, calificata practic in aceasta faza, dar care isi propusese sa tina aproape de liderul CSM Ceahlaul Piatra Neamt. Dupa aceasta etapa, ecartul dintre CSM si Bradu a crescut la 8 puncte.

Decizii de arbitraj contestate de cele doua parti

In prima parte, jucatorii Victoriei Horia au solicitat o lovitura de pedeapsa pentru un presupus fault in careu pe care l-ar fi comis experimentatul goalkeeper al Bradului.

In repriza a doua, la scorul de 2-1 pentru Victoria, le-a venit randul celor din Borca sa ii ceara lui Cosmin Apetrei penalty dupa o minge jucata cu mana de un aparator. De asemenea, reusita de 2-1 a lui Razvan Stingaciu a fost aspru contestata de Borca, jucatorii lui Florin Pintilii solicitand fault in faza premergatoare.

In toate cele trei situatii, Apetrei a lasat jocul liber. La prima faza era foarte bine pozitionat, la golul de 2-1 al gazdelor a mers sa se consulte cu asistentul si a primit ok-ul acestuia, iar la hentul invocat de Borca, Apetrei le-a transmis celor care s-au simtit nedreptatiti faptul ca a vazut tot, insa nu se impunea lovitura de pedeapsa deoarece aparatorul Horiei se afla cu spatele in momentul transmiterii balonului, neexistand intentie.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<