Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Moldova Cristesti trebuie sa treaca de Tomesti pentru a se apropia de obiectiv

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔17.April 2018
Moldova Cristesti trebuie sa treaca de Tomesti pentru a se apropia de obiectiv

Moldova Cristesti da piept, maine, cu CS Tomesti in cadrul optimilor Cupei Romaniei si nu concepe alt deznodamant decat calificarea in urmatoarea faza, tinand cont de forma aratata in campionat (3 victorii si o remiza, 0-0 la Ciurea) si de investitiile operate in iarna.

La toate aceste rezultate se adauga si rezultatul provizoriu de 3-0 acordat in favoarea Flacarei Erbiceni pentru faptul ca pascanenii nu s-au prezentat duminica la meciul din etapa a 22-a. O decizie definitiva in acest sens se va lua in urmatoarele zile.

Nou-promovata a acces in optimi profitand de abandonul Biruintei Miroslovesti, in timp ce Tomestiul a dispus cu 3-1 de AS Tutora.

Obiectivul Cristestiului in campionat este unul cat se poate de clar: EVITAREA RETROGRADARII, cu un parcurs care sa apropie Moldova de zona de mijloc a clasamentului. In ceea ce priveste etapa judeteana a Cupei Romaniei, Moldova se alatura unui grup de echipe (Letcani, Ruginoasa, Erbiceni, Sinesti, Scanteia) cu sanse bune la castigarea trofeului.

Pentru noi si pentru minunatii nostri suporteri, calificarea in etapele superioare ale Cupei Romaniei (etapa judeteana) ar reprezenta o realizare, fapt care ne obliga sa abordam meciul de maine cu maxima seriozitate, pentru a ne feri de surprize neplacute. Avem cateva indisponibilitati in lot (serviciu, accidentari), insa si cei care vor intra vor da totul pentru a castiga si pentru a accede in sferturi. Avem in lot jucatori experimentati care au jucat in ligile superioare si care au mai ridicat deasupra capului acest trofeu! Deci, ne așteptam la un meci frumos, iar vremea sa tina cu noi si cel mai bun să castige!

Stefan Valeriu Amuhaia, antrenor Moldova Cristesti

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<