Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Optimi Cupa Romaniei | CS Ciurea-Steaua Magica (miercuri, 17:00)

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔17.April 2018
Optimi Cupa Romaniei | CS Ciurea-Steaua Magica (miercuri, 17:00)

CS Ciurea revine miercuri in Cupa Romaniei intr-un meci echilibrat cu Steaua Magica, dupa ce in prealabil a reusit sa treaca fara mari probleme de AS Poly 2014. Steaua Magica a avut ceva mai mult de furca la Romanesti, izbutind in final sa se impuna cu 1-0 pe terenul echipei din Seria a II-a a Ligii a 5-a.

Contactat de duminicapetarla, Bogdan Busuioc a confirmat faptul ca gazdele intalnirii vor evolua in formula completa, mizand pe o mobilizare totala din partea colegilor sai, pentru a avansa in urmatoarea faza a competitiei.

Intamplator, am asistat sambata la meciul de campionat al Stelei de pe Abator (Steaua Magica-Victoria Letcani 1-3) si, daca nu se va schimba nimic intre timp, pot spune ca echipa lui Ciprian Baciu are prima sansa la calificarea in sferturi. Altfel, am vazut in turul campionatului o echipa a Stelei mult mai motivata in deplasarea de la Ruginoasa, cand Dan Curca s-a intors cu un punct de acolo, pe fondul unor ocazii mari in repriza a doua.

Meciul de maine se anunta a fi unul dificil. Sper la un joc bun din partea noastra si sa ne calificam mai departein Cupa Romaniei. In ceea ce ma priveste, voi face tot posibilul ca mingea sa nu intre în poarta!

Sebastian Anton, goalkeeper CS Ciurea

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<