Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Optimi Cupa Romaniei | CSM II Pascani-Unirea Scanteia (miercuri, 17:00 – “Siretul”)

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔17.April 2018
Optimi Cupa Romaniei | CSM II Pascani-Unirea Scanteia (miercuri, 17:00 – “Siretul”)

Scanteia se deplaseaza, miercuri, la cativa kilometri distanta de locul in care a suferit o infrangere greu de digerat in campionat, pe terenul Unirii Ruginoasa (duminica, scor 6-1). CSM II Pascani a fost echipa trasa la sorti de catre Dumitru Paraschiv, intr-un material video prezentat pe pagina de Facebook la momentul respectiv.

Portarul Paul Mihailescu, (inca) accidentat si inlocuit cu Mirel Gaina (ex-Vointa Bosia), sustine ca acel 6-1 din weekend a fost un accident si nu se gandeste la niciun alt deznodamant decat calificarea Unirii in faza sferturilor:

In ciuda rezultatului de la Ruginoasa, echipa noastra are moralul foarte ridicat, iar rezultatul prost consemnat duminica a fost doar un accident nefericit. Suntem siguri ca vom face un meci mare cu CSM II Pascani si vom pune mana pe trofeu anul acesta. Ne dorim o finala cu Ruginoasa pentru a ne lua revansa!

Jucatori de la prima echipa? Ce spune regulamentul!

Dat fiind statutul echipei pascanene, meciul de fata ridica niste semne de intrebare privind fotbalistii de la prima echipa (Liga 3, Seria 1) care pot fi trecuti (sau nu) pe foaia de joc a meciului din cadrul Cupei Romaniei.

CSM Pascani prezinta la fiecare meci un tabel cu 15 jucatori care au drept de joc doar la echipa mare. Prin urmare, pe foaie vor putea fi trecuti jucatori legitimati la CSM Pascani, dar care sa nu fi fost inclusi pe tabelul respectiv.

Cosmin Roman – arbitru activ; angajat AJF Iasi

Nu cu foarte multi ani in urma, Stiinta Mirosclava, care avea pe atunci si echipa a doua, inscrisa in Liga a 5-a, se confrunta cu o situatie similara, unii jucatori de la prima echipa fiind trimisi la munca de jos in zilele de duminica.

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<