Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Stejarul Sinesti merge la Motca pentru partida din optimile Cupei cu Zimbru Boureni

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔17.April 2018
Stejarul Sinesti merge la Motca pentru partida din optimile Cupei cu Zimbru Boureni

Stejarul Sinesti nu renunta la Cupa Romaniei, dupa mai bine de un deceniu de la momentul cand echipa condusa acum de Paul Paftala ridica deasupra capului trofeul pus in joc. Se intampla in sezonul in care “galben-verzii” promovau in Liga a 4-a, avand in spate o echipa trasnet.

Finalista de anul trecut se va prezenta in formula (aproape) completa, in ciuda faptului ca au existat semne cum va trimite juniorii pentru confruntarea cu echipa de Liga a 5-a.

Adversarul intalnit in optimile Cupei Romaniei, ASS Zimbru Boureni, este o componenta a Ligii a 5-a, Seria III, recunoscuta ca avand, poate, cei mai frumosi suporteri de la acest nivel (vezi foto articol).

Meciul de maine, ca de altfel si toate partidele Zimbrului considerate pe teren propriu, se va disputa pe terenul echipei de Liga a 4-a, Vointa Motca.

Ambele echipe sunt in priza, dupa ce Stejarul Sinesti a reusit sa o invinga pe Viitorul Harlau in campionat (scor 2-0), iar Boureniul continua “dansul” cu Helesteni, Deleni, Todiresti si Stolniceni-Prajescu pentru castigarea campionatului seriei Pascaniului.

Duminica, Boureni a trecut fara probleme de Avantul Tatarusi in deplasare, scor 6-1, unul dintre golurile Zimbrului fiind prins pe camera (vezi mai jos).

Sursa foto: ASS Zimbru Boureni

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<