Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avantul Golaiesti merge mai departe in Cupa Romaniei, lasand-o acasa pe Ruginoasa

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔18.April 2018
Avantul Golaiesti merge mai departe in Cupa Romaniei, lasand-o acasa pe Ruginoasa

Avantul Golaiesti a purtat o victorie foarte importanta in optimile Cupei Romaniei, miercuri, 6-3 in fata Unirii Ruginoasa, cu doar cateva zile inainte de consumarea derby-ului Ligii a 5-a, Seria I (Fulgerul Tibanesti-Avantul Golaiesti – duminica, 11:00).

Catalin Tamazlacaru et co au condus cu 1-0, apoi s-au vazut egalati. Golaiestiul si-a luat un avant serios, 4-1, pentru ca eternele probleme din defensiva liderului Seriei I sa isi faca din nou simtita prezenta. 4-3 si alte doua contraatacuri letale prin care gazdele au dus scorul la 6-3, obtinand calificarea in sferturile Cupei Romaniei si moralul de care aveau nevoie pentru deplasarea de la Tibanesti.

Cristi Postolache si Ionut Negoita au inscris pana la pauza pentru Avantul, completati de Viorel Cojocaru dupa pauza, autor a nu mai putin de patru goluri!

Ca multe alte echipe chemate la mijlocul saptamanii sa joace, Unirea Ruginoasa s-a prezentat la Golaiesti fara multi titulari (Cosmin Ungureanu, Dulhac, Hamciuc, Florea, Miron, Enache; Calmatui, accidentat pe parcurs), in locul lor venind trei juniori.

Avantul Golaiesti si CSM II Pascani (5-3 cu Unirea Scanteia in prelungiri; 3-3 in 90 de minute) sunt singurele echipe de Liga a 5-a calificate in sferturile Cupei Romaniei, etapa judeteana Iasi.

CELE DOUA ECHIPE

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Valentin Lungu; arbitri asistenti: Stefan Lucian Teodorescu, Iulian Hordila. Observator: Dumitru Paraschiv.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<