Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Echipa a doua a Pascaniului a scos din Cupa o fosta semifinalista a editiei precedente

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔19.April 2018
Echipa a doua a Pascaniului a scos din Cupa o fosta semifinalista a editiei precedente

Unirea Scanteia a fost scoasa din optimile Cupei Romaniei de CSM II Pascani, scor 5-3 in prelungiri, dupa ce Ionut Alexa, la debut, reusise sa egaleze situatia, 3-3, spre finalul timpului regulamentar. Au urmat doua reprize a cate 15 minute, in care balanta s-a inclinat in dreptul echipei care are in componenta o sumedenie de jucatori nascuti in 2000 si 2001, acestora adaugandu-li-se cel putin doi fotbalisti care au imbracat si tricoul echipei mari (David Balasa, Lorenzo Ungurenasu).

Pascanenii s-au detasat in frunte, 2-0, cu ajutorul lui Damian Zaharia (8′) si Irinel Vantur (31′), permitandu-le ulterior adversarilor sa revina pe tabela prin Marius Pasniciuc si Cristi Porcarasu.

La scorul de 3-2 (Sergiu Rusu), Pascaniul dadea impresia ca are in maini biletele pentru sferturi. Numai ca, in minutul 90, avea sa pice si golul lui Ionut Alexa, iar calificarea s-a decis dupa consumarea prelungirilor.

Mihai Macovei (102′) si David Balasa (110′) au punctat decisiv pentru CSM II Pascani, in poate cea mai mare surpriza a acestei faze.

A fost un meci care l-a intrebuintat serios si pe arbitrul Mihai Moisa, nevoit sa indice de trei ori punctul cu var. Si acolo a iesit invingatoare tot Pascaniului, 2-1, toate loviturile de pedeapsa fiind transformate.

CELE DOUA FORMATII

CSM II Pascani: I. Popa, C. Popa, Agache, Nemtanu, Parsa, Vantur, Iftimia, Balasa, Ungurenasu, Macovei, Zaharia

Rezerve: Bahrin, Lupu, Tarpescu, Galan, Tincu, Balan, Rusu

Unirea Scanteia: Gaina, Ilie, Obreja, Porcarasu, N. Radeanu, Ilisei, I. Radeanu, Cicoveanu, Agapi, Ciobircianu, Pasniciuc

Rezerve: Alexa, Donea, Ciubotariu, Cirlescu, Manolachi

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Mihai Moisa; arbitri asistenti: Andrei Diaconu, Razvan Rusu. Observator: Viorel Coman.

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<