Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Steaua Magica se alatura Letcaniului in sferturile Cupei, dupa 2-0 la Ciurea

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔19.April 2018
Steaua Magica se alatura Letcaniului in sferturile Cupei, dupa 2-0 la Ciurea

CS Ciurea a suferit, ieri, prima infrangere din acest an, 0-2 cu Steaua Magica, rezultat care o scoate din optimile Cupei Romaniei pe echipa lui Ciprian Baciu si il face pe Florin Croitoru sa aiba doua formatii calificate in urmatoarea faza.

Norocul Letcaniului, care nu a jucat in optimi din cauza abandonului Spicului Helesteni, s-ar putea prelungi vineri, zi in care este programata tragerea la sorti pentru faza sferturilor. Steaua Magica nu este cap de serie si, prin urmare, ar putea fi imperecheata cu Victoria Letcani.

Pe un teren greu si cu multe absente in lot, Ciurea s-a jucat cu ocaziile (contabilizam aici si o bara) si a fost pedepsita de tinerii fotbalisti ai Stelei, care au marcat prin Sergiu Maidan si Marian Sava.

Basarabeanul Stelei a deschis scorul printr-un sut din coltul careului, stabilind si scorul primei parti, 0-1. Apoi, in prelungiri, Marian Sava a razbunat ocaziile din campionat, 1-3 cu Letcani, dupa o actiune personala in care a luat mingea din propria jumatate si a inscris pentru 0-2.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Valentin Burla; arbitri asistenti: Ana Puscasu, Razvan Sfredel. Observator: Vlad Ciobanu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<