Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Vointa Bosia merge la Dobrovat pentru cel de-al doilea meci al Stejarului de la revenirea in fotbalul judetean

0 Comments 📁 Liga 5 🕔20.April 2018
Vointa Bosia merge la Dobrovat pentru cel de-al doilea meci al Stejarului de la revenirea in fotbalul judetean

Stejarul Dobrovat a revenit in fotbalul judetean iesean preluand programul lui AS Ciurbesti, echipa care s-a retras din campionatul Seriei I a Ligii a 5-a. Stejarul Dobrovat-Vointa Bosia reprezinta al doilea joc pe care il disputa gazdele intalnirii de duminica, dupa un debut neconvingator in fata Astrei Raducaneni (scor 7-1 la seniori, respectiv 3-6 in partida de juniori).

De cealalta parte, Vointa Bosia doreste sa isi pastreze cadenta, dupa 1-1 cu Golaiesti si 2-1 la Prisacani, intr-un duel care nu se va tine pe puncte, dar care poate cantari mult in pregatirea urmatorului joc de pe teren propriu, din cadrul etapei a 15-a, cu Vointa Voinesti.

Duminica, vom face deplasarea la Dobrovat, unde vom intalni o echipa despre care nu cunoastem ABSOLUT NIMIC. Noi vom merge sa facem o partida buna si suntem suficient de motivati sa obtinem o noua victorie in campionat! Speram ca la ora meciului vremea sa tina cu noi, sa avem parte de un meci fara accidentari si cat mai multe goluri marcate in poarta gazdelor!

Bogdan Ursu, Vointa Bosia

Pe pagina de Facebook a Stejarului Dobrovat a fost postat un anunt prin care sustinatorii erau informati cu privire la modul in care isi pot achizitiona echipamentul de joc al echipei favorite.

Doresti sa ajuti echipa de fotbal Stejarul Dobrovat? Comanda acum un echipament de joc Oficial Stejarul Dobrovat imprimat cu numele tau si numarul preferat!
Marimi disponibile: 4XS 3XS 2XS XS S M L XL
Pret 150 lei

FOTO: Stejarul Dobrovat

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<