Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Etapa 23 | Moldova Cristesti-Steaua Magica (duminica, 12:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.April 2018
Liga 4, Etapa 23 | Moldova Cristesti-Steaua Magica (duminica, 12:00)

Duminica, 22 aprilie, Moldova Cristesti primeste vizita Stelei Magice si isi propune cu aceasta ocazie sa incheie saptamana cu o victorie, dupa calificarea in urmatoarea faza a Cupei Romaniei.

Astazi, echipa pregatita de catre domnul Stefan Valeriu Amuhaia si-a aflat adversarul din sferturile Cupei Romaniei. Fosta detinatoare a trofeului, Unirea Mircesti, va sosi pe 2 mai la Cristesti pentru confruntarea din cadrul sferturilor. De cealalta parte, Steaua Magica, echipa de asemenea calificata, o va intalni pe Victoria Letcani.

Etapa trecuta, Steaua Magica a pierdut pe teren cu Victoria Letcani, scor 1-3 pe “Abator”, in timp ce Moldova Cristesti nu s-a prezentat la Erbiceni, pierzand respectiva intalnire la scor de forfait. Actele furnizate de catre reprezentatii Moldovei Cristesti nu au fost suficient de convingatoare pentru AJF Iasi, care a pastrat decizia initiala, 3-0 in favoarea Flacarei Erbiceni.

Meciul din tur a fost castigat la mare bataie de Steaua Magica, scor 1-0, gratie tanarului jucator Alexandru Tofan (nascut in 2003; 75′).

Dupa o victorie grea si obositoare, in care baietii au reusit calificarea în sferturile Cupei Romaniei (faza judeteana), urmeaza un meci impotriva unei echipe tinere, cu jucatori dornici de afirmare, care au o conditie fizica buna. Noi, prin experienta pe care o avem data de valoarea lotului, trebuie neaparat sa castigam pentru a reusi urcarea in clasament si atingerea obiectivului – evitarea retrogradarii!

Stefan Valeriu Amuhaia, antrenor Moldova Cristesti

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<