Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4, Etapa 23 | Unirea Scanteia-CS Tomesti (duminica, 12:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.April 2018
Liga 4, Etapa 23 | Unirea Scanteia-CS Tomesti (duminica, 12:00)

Duminica, de la ora 12:00, arena din Scanteia gazduieste primul meci din 2018 al Unirii, la doar cateva zile de la eliminarea din optimile Cupei Romaniei. Formatia antrenata de Gabriel Tacutanu nu a apucat sa joace pe terenul din Scanteia pana acum din cauza conditiilor meteorologice, optand pentru Tomesti, 5-0 cu ACS Sportul Studentesc, si cu ocazia restantei din campionat cu Moldova Cristesti (scor 0-2).

Asemenea adversarei sale, CS Tomesti a fost scoasa din Cupa Romaniei, la Cristesti, 0-0 in 90 de minute si 1-2 in prelungiri, intr-un meci in care gazdele erau cotate cu prima sansa la calificarea in urmatoarea faza.

In ciuda jucatorilor pierduti in iarna, Tomestiul a mai pus cateva puncte in clasament, pe teren, cu Stejarul Sinesti, la reluarea campionatului (1-0), si, la “masa verde”, in cele doua partide programate cu Viitorul Lungani si Gloria Bals (retrase din campionat).

Unirea Scanteia s-a impus cu 2-1 in tur si ar avea nevoie duminica de un nou succes prin care sa isi revina si sa arate ca o adevarata echipa de Top 5.

Cele 17 grade Celsius anuntate la ora disputarii meciului vor aduce, probabil, 100-150 de spectatori la stadion, in conditiile in care acolo nu s-a mai jucat un meci de Liga a 4-a de pe 26 noiembrie 2013 (Scanteia-Steaua Magica 3-1, foto articol).

Din fotografiile primite de la antrenorul Scanteii, terenul se prezinta foarte bine (vezi foto), multe din denivelarile existente in tur fiind acum de domeniul trecutului, dupa lucrarile operate la inceputul lunii.

FOTO: Mirel Craiu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<