Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Ruginoasa, gazda unui duel intre doua echipe scoase din Cupa Romaniei

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.April 2018
Ruginoasa, gazda unui duel intre doua echipe scoase din Cupa Romaniei

Etapa a 23-a a Ligii a 4-a iesene programeaza, la sfarsitul acestei saptamani, o noua intalnire intre doua echipe eliminate recent din Cupa Romaniei.  Unirea Ruginoasa si CS Ciurea au parasit aceasta competitie, lasandu-le loc formatiei de Liga a 5-a, Avantul Golaiesti, si Stelei Magice.

Unirea Ruginoasa a mers la Golaiesti intr-o formula incropita si nu a fost iertata de liderului Seriei I, in timp ce CS Ciurea, condusa cu 1-0 de Steaua Magica, a ratat multe situatii bune de a impinge meciul in prelungiri si a fost linistita in final, pe contraatac, de Marian Sava (0-2).

CS Ciurea se inscrie perfect in tiparul echipelor pe care Ruginoasa, intr-o zi buna, le-ar manca pe paine. Iese la joc, se deschide foarte mult, iar Ruginoasa, beneficiind de un lot ce include foarte multi jucatori buni, luati individual, nu ar trebui sa intampine prea mari probleme in adjudecarea victoriei.

Etapa trecuta, Ciurea a luat pauza din cauza neprezentarii celor de la Vointa Motca, in timp ce Ruginoasa a dat de pamant cu Unirea Scanteia, scor 6-1.

Meciul tur dintre cele doua formatii a fost unul fara istoric, gazdele de atunci bazandu-se pe foarte multi juniori, care au jucat bine, dar nu au putut rezista tavalugului echipei care se bate acum pentru a ramane pe podiumul Ligii a 4-a (foto articol).

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<