Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Sinestiul se intoarce la Motca pentru a trece si de Vointa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔20.April 2018
Sinestiul se intoarce la Motca pentru a trece si de Vointa

Saptamana trecuta, Stejarul Sinesti a obtinut prima victorie in campionat din acest an, 2-0 cu Viitorul Harlau, iar duminica se deplaseaza pe terenul codasei clasamentului, orice alt rezultat decat victoria nefiind luand in calcul de Paul Paftala, proaspat calificat cu echipa sa in sferturile Cupei Romaniei.

Nu mai departe de miercuri, Stejarul Sinesti a invins o alta formatie pe care o da comuna Motca fotbalului judetean si care isi disputa partidele pe acelasi teren, al Vointei. 2-1 cu ASS Zimbru Boureni, intr-un meci ce nu a fost scutit de emotii in final, cand gazdele au fost foarte aproape de a prinde prelungirile.

Zvonurile conform carora Vointa s-ar retrage din campionatul Ligii a 4-a au fost infirmate imediat. Acestea au aparut in urma alegerii celor din Motca de a nu se deplasa in etapa precedenta la Ciurea.

In tur, Stejarul Sinesti a fost deposedata de 2 puncte ca urmare a unui gol ce a picat spre final, dar si pe fondul unei prestatii foarte bune din partea tanarului portar Eduard Matasaru. Claudiu Acatrinei a egalat in acel meci de trista amintire pentru Paftala, care se poate consola cu faptul ca deschisese scorul undeva pe la mijlocul reprizei a doua.

Stejarul Sinesti va merge la Motca fara o piesa importanta din lot, dupa ce aparatorul Marian Caras s-a accidentat in jocul de Cupa.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<