Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Victoria Letcani, tot mai aproape de realizarea eventului

0 Comments 📁 Cupa Romaniei 🕔20.April 2018
Victoria Letcani, tot mai aproape de realizarea eventului

Astazi a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea meciurilor din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, programate sa se dispute pe 2 mai. Cel mai asteptat moment a fost cel in care i-a venit randul Stelei Magice sa isi afle adversarul, nimeni altul decat Victoria Letcani!

In momentul in care fostul fotbalist al Politehnicii Iasi, Adrian Cotan, a extras-o pe Victoria Letcani, reprezentantii echipelor calificate in aceasta faza, in frunte cu antrenorul Florin Croitoru, au izbucnit in ras. Mai mult, tehnicianul Letcaniului a solicitat in gluma repetarea tragerii la sorti, pentru a nu aparea alte discutii pe marginea subiectului.

STEAUA MAGICA – VICTORIA LETCANI

O reeditare a partidei disputate pe Abator in urma cu cateva zile. Letcaniul s-a impus cu 3-1, respectiv 7-4 in meciul din turul campionatului. Sfert de finala in care nu se prea pune problema echipei calificate mai departe, Victoria Letcani fiind in proportie de peste 90% semifinalista!

AVANTUL GOLAIESTI – STEJARUL SINESTI

Un meci foarte echilibrat, Golaiestiul avand o revansa de luat in fata Stejarului pentru acel 4-1 consemnat in editia precedenta Cupei Romaniei. In urma cu cateva zile, Paul Paftala isi exprima dorinta de a evita un adversar precum Avantul Golaiesti.

CSM II PASCANI – FLACARA ERBICENI

Fara doar si poate, Flacara Erbiceni a avut parte de cea mai usoara tragere la sorti. Antrenorul Erbiceniului, Petrica Basascu, ii cunoaste destul de bine pe jucatorii Pascaniului si a fost pus deja in garda de acel 5-3 obtinut de pascaneni cu Scanteia, miercuri, in optimi.

MOLDOVA CRISTESTI – UNIREA MIRCESTI

Cristesti-Mircesti reprezinta cel mai interesant duel din aceasta faza a intrecerii, in conditiile in care detinatoarea trofeului s-a despartit in iarna de un grup de fotbalisti care activeaza acum in tricoul nou-promovatei.

VIDEO | Tragerea la sorti sferturi de finala Cupa Romaniei

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<