Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

A doua deplasare consecutiva pentru Bradu Borca, dupa 2-2 la Horia

0 Comments 📁 Liga 4 🕔21.April 2018
A doua deplasare consecutiva pentru Bradu Borca, dupa 2-2 la Horia

Bradu Borca, ocupanta locului secund in campionatul Ligii a 4-a, Neamt, se deplaseaza, duminica, pentru o partida interesanta in fieful Moldovei Cordun, cu trei etape inainte de incheierea sezonului regular. Saptamana viitoare, la Neamt sunt programate ultimele doua runde, in cadrul carora Bradu va primi, miercuri, vizita lui Steel-Man Targu Neamt, iar duminica o va intalni in deplasare pe Vointa Ion Creanga.

Fara sa mai aiba un obiectiv anume pana la incheierea sezonului, poate doar scaparea de ultimul loc, Moldova Cordun porneste in mod cert cu sansa a doua, in conditiile in care Bradu nu a intampinat probleme reale in ultimele doua jocuri programate in compania acestui adversar. Ne gandim aici la meciul din play-off-ul precedent, cand Bradu invingea Cordunul cu 6-2 si la confruntarea din toamna anului trecut.

Partida tur dintre Bradu Borca si Moldova Cordun s-a incheiat cu un scor fluviu in favoarea echipei pregatite de catre ieseanul Florin Pintilii, 6-1 (2-1). Ciprian Severin, Bogdanel Moisi, Razvan Gorovei (2), Vadim Arama si Florin Arama inscriau atunci pentru Bradu, in timp ce golul de onoare al Cordunului a fost reusit de Ionut Saftei.

Suntem pregatiti pentru acest meci, care pare sa fie la indemana noastra, insa este nevoie de spiritul de sacrificiu aratat acasa cu Speranta Raucesti, cand am castigat cu 2-1. Partida de la Horia a fost un accident nefericit, am incredere in mine si colegii mei ca putem castiga toate cele trei partide programate pana la finalul lunii aprilie!

Andrei Saritanu, fundas CS Bradu Borca

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<