Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Holboca, test dificil in fata unei pretendente la castigarea Seriei a II-a

0 Comments 📁 Liga 5 🕔21.April 2018
AS Holboca, test dificil in fata unei pretendente la castigarea Seriei a II-a

AS Holboca intalneste, duminica, de la ora 11:00, la Tomesti, o echipa care se lupta cu sanse reale la castigarea campionatului Seriei a II-a a Ligii a 5-a. Construct Press Gropnita s-a batut de la egal la egal in etapa precedenta cu AS Poly 2014, obtinand o remiza care o mentine in aceasta batalie stransa in care mai este implicata si Gloria Romanesti.

De cealalta parte, Holboca a capotat la Belcesti, 0-7 cu Genotur, intr-un meci la capatul caruia reprezentantii oaspetilor au depus contestatie. Cazul s-a judecat zilele trecute, iar solutionarea sa a fost amanata pentru saptamana urmatoare.

Pe langa cele 3 puncte pierdute (pe teren), Holboca nu poate conta in aceasta etapa si pe cativa jucatori, ca urmare a accidentarilor suferite pe parcursul meciului cu Genotur. Costel Balan a facut bilantul: “Am cinci jucatori accidentati in urma partidei cu Genotur Belcesti. Partea buna este ca am legitimat un fost junior de la Poli Iasi si vom putea incropi o formula cu ajutorul careia sa rezistam in fata acestui adversar redutabil.”

AS Holboca-Construct Press Gropnita va fi condus de o brigada formata din Andrei Mihalcut, asistat la cele doua linii de Alexandru Mihai Savu si Ionut Daniel Condurachi. Viorel Coman a fost desemnat observatorul acestei intalniri din cadrul etapei a 14-a a Ligii a 5-a, Seria II.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<