Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria I – Etapa a 14-a | Vointa Voinesti-Prutul Prisacani

0 Comments 📁 Liga 5 🕔21.April 2018
Liga 5, Seria I – Etapa a 14-a | Vointa Voinesti-Prutul Prisacani

Vointa Voinesti-Prutul Prisacani este unul dintre cele doua meciuri echilibrate pe care ni le propune Seria I la acest sfarsit de saptamana. Maine, de la ora 11:00, pe terenul din Voinesti, Vointa cauta resursele necesare pentru a reusi un meci bun acasa, dupa acel sec 5-1 inregistrat duminica trecuta in deplasarea de la Golaiesti.

Partida de pe teren propriu cu Prutul Prisacani va marca in acelasi timp si revenirea unui fotbalist pe care Vointa Voinesti se poate baza in cele cateva etape ramase. Costel Tiuga este acum alaturi de echipa, dupa o perioada petrecuta in strainatate.

Inaintea acestei etape, Vointa si Prutul erau despartite in clasament de 5 puncte (Vointa pe 6, Prutul pe 4), in cadrul unei serii in care derby-ul etapei va avea loc la Tibanesti intre primele doua clasate – Fulgerul Tibanesti 2016 si Avantul Golaiesti.

Petru Marius Sofrone, Claudiu Cara si Florin Negru formeaza brigada de arbitri ce va fi supervizata de catre domnul Emil Lupulescu.

In tur, Prutul Prisacani a obtinut o victorie scurta cu Voinestiul, scor 2-1, rezultat care le poate starni, maine, orgoliul gazdelor.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<