Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria II – Etapa 14 | AFC Movileni-Vointa Bivolari

0 Comments 📁 Liga 5 🕔21.April 2018
Liga 5, Seria II – Etapa 14 | AFC Movileni-Vointa Bivolari

Vointa Bivolari continua primavara fotbalistica cu o deplasare la ultima clasata, AFC Movileni, dupa ce s-a ales cu un punct, 1-1 v Viitorul Plugari, in cel de-al doilea joc oficial din acest an.

Asemeni multor altor echipe de Liga a 5-a, Bivolariul acuza lipsa de interes a jucatorilor tineri care ar putea sa tina stindardul sus intr-o perioada ce se anunta din ce in ce mai calduroasa. Anii din buletin ai unor jucatori trecuti bine de prima tinerete cantaresc tot mai mult odata cu cresterea temperaturilor.

Punctul scos in etapa precedenta a venit gratie lui Sorin Baciu, jucator nascut in anul 1969. Prin apropiere se situeaza si cel responsabil cu organizarea echipei, Romica Ursu (1972). Tot la capitolul jucatori experimentati il vom nota si pe Gabriel Antonas (1980).

AFC Movileni este echipa de care se ocupa fostul fotbalist Marius Vintila, care i-a adus aici, printre altii, pe Vlad Soponariu, Cristi Pricop sau Radu Avadanei.

Meciul tur s-a incheiat cu victoria Bivolariului, 3-1, in fata unui adversar care a purtat un singur succes pana acum in cele 13 etape consumate ale sezonului 2017/18 al Seriei a II-a a Ligii a 5-a.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<