Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

AS Holboca a “ars-o” pe Gropnita la Tomesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔22.April 2018
AS Holboca a “ars-o” pe Gropnita la Tomesti

AS Holboca si-a luat revansa fata de rezultatul dezastruos inregistrat in etapa precedenta, impunandu-se de o maniera clara, 5-0, impotriva lui Construct Press Gropnita, echipa care se lupta pentru primele pozitii in clasamentul Ligii a 5-a, Seria II.

Pe o vreme foarte calduroasa, in ciuda faptului ca startul intalnirii fusese fixat la ora 11:00, gazdele au debutat abrupt cu un penalty transformat in minutul 2 de Florin Baciu.

Pana la pauza, nu am mai consemnat ocazii notabile, putinii spectatori prezenti la arena din Tomesti asistand la un joc ce se desfasura in zona mediana a terenului, pe fondul multor pase gresite.

AS Holboca a intrat foarte bine si in partea secunda, cu un gol marcat de Florin Chelea, in minutul 52.

Dupa golul de 2-0, Holboca s-a trasformat complet, devenind echipa care gresea tot mai putine pase, odata cu trecerea timpului. Mai mult, jucatorii Holbocai au inceput sa apeleze din ce in ce mai des la pase trimise la intalnire, printre fundasii Gropnitei.

De cealalta parte, Construct Press a mizat foarte mult pe aruncarea mingilor direct pe varfuri. Neavand atacanti care sa se plieze pe acest tip de joc (masivi), majoritatea duelurilor erau castigate inca din start de catre aparatorii Holbocai.

O faza comica avea sa se consume in minutul 70, cand mingea centrata defectuos de unul dintre jucatorii Holbocai a fost atinsa cu varful degetelor de portar si apoi a cazut de doua ori pe bara transversala, fara a intra in poarta.

La meci au asistat aproximativ 30 de persoane, celalalte goluri ale Holbocai purtand semnatura urmatorilor jucatori: Dumitru-Marian Haciu (59′), Andrei-Catalin Ghiorghiu (60′) si Florin Chelea (89′).

Startul meciului AS Holboca-Construct Press Gropnita a fost precedat de o confruntare. Dupa incheierea partidei, oaspetii si-au manifestat interesul de a contesta un jucator, apoi, nefiind foarte siguri, s-au lasat pagubasi si rezultatul va ramane cel stabilit in teren, fara alte vizite pe la comisii.

CELE DOUA ECHIPE

AS Holboca: Zamurca, Haciu, Baciu, Virlan, Balan, Negoita, Mihalache, Chelea, Chelaru, Zaharia, Tatarusanu

Rezerve: Trifan, Iacomi, Ghiorghiu, Rotariu, Birsaniuc

Construct Press Gropnita: Leahu, Damaschin, Ipate, Badic, Cantea, Itfime, Burdea, Miturca, Tudose, Voia, Iacob

Rezerve: Stoica si Lupu

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Andrei Mihalcut; arbitri asistenti: Alexandru Mihai Savu, Ionut Daniel Condurachi. Observator: Viorel Coman.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<