Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Egal la Cristesti, cu doua goluri imputate arbitrului Mihuleac

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.April 2018
Egal la Cristesti, cu doua goluri imputate arbitrului Mihuleac

Moldova Cristesti a remizat pe teren propriu cu Steaua Magica, scor 2-2, intr-un meci la finalul caruia gazdele au avut cateva obiectii cu privire la comportamentul arbitrului intalnirii (Gabriel Mihuleac): “este arogant, le-a acordat un penalty in mod gratuit oaspetilor si ne-a cerut baremul imediat ce a coborat din masina” (Stefan Valeriu Amuhaia – antrenor Moldova Cristesti).

Inceputul de meci a fost unul favorabil Cristestiului, dupa ce Bogdan Valeanu a deschis scorul la putine momente de primul fluier al lui Mihuleac.

Oaspetii au egalat cu cinci minute inainte de pauza, prin Marian Paiu, dintr-o lovitura de pedeapsa imputata arbitrului.

Finalul de meci a adus alte doua goluri, cate unul la fiecare poarta. In minutul 87, pascanenii au revenit in avantaj cu ajutorul lui Stefan Cojocaru.

In primul minut de prelungire, Alex Tataru a semnat reusita de 2-2 a Stelei Magice, de asemenea contestata de catre antrenorul Moldovei: “golul egalizator a fost precedat de o lovitura libera neacordata de centralul Mihuleac.”

In alta ordine de idei, Amuhaia a tinut sa ii felicite pe fotbalistii Stelei Magice pentru modul in care s-au prezentat in aceasta deplasare, apreciind jocul acestora ca fiind unul de perspectiva.

CELE DOUA ECHIPE

Moldova Cristesti: Nacuta, Radu, Azaharioaie, Beceru, Dumitrica, Cojocaru, R. Stefan, Valeanu, Garbea, Atanasoae, Gurzun

Rezerve: Bucovanu, Scripa, Leonte, Cercelariu, Cristian, Morosanu

Steaua Magica: Movila, Vicol, Tucaliuc, Paiu, Zaharia, Lucan, Condrea, Sima, Marincean, Maidan, Tataru

Rezerve: Sava, Oncica, M. Sava, Andries, Capraru, Grigoras

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Gabriel Mihuleac; arbitri asistenti: George Macovei, Andrei Macarie. Observator: Daniel Ionut Stefanescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<