Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Florin Croitoru, prezent la ultimele doua jocuri ale Ceahlaului

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.April 2018
Florin Croitoru, prezent la ultimele doua jocuri ale Ceahlaului

Florin Croitoru, antrenorul Victoriei Letcani, a profitat de programul relaxat al echipei pe care o conduce (meci cu Steaua Magica, programat sambata, respectiv 3-0 la “masa verde” cu Viitorul Lungani, echipa desfiintata) si s-a deplasare la Neamt pentru a vedea cum arata adversarul pe care il va intalni, in proportie de 90%, la barajul de promovare in Liga a 3-a.

Daca in etapa precedenta nu a prea avut ce urmari in CSM Ceahlaul Piatra Neamt-CS Cimentul Bicaz, meci incheiat cu scorul de 5-0, astazi, tehnicianul Victoriei a asistat la prima infrangere stagionala a liderului Ligii a 4-a nemtene.

Intr-un meci disputat la Raucesti, cu Speranta din localitate, Ceahlaul a sucombat, 2-1, in fata unui adversar care are in componenta multi jucatori ieseni. Marian Alexii, unul dintre acestia, a marcat golul de 2-0 al gazdelor.

Acest esec a fost anuntat de un alt joc slab facut de pietreni in fieful Bradului Borca, scor final 1-1, dupa un gol venit in prelungiri.

Delegatia Victoriei Letcani a fost formata din Florin Croitoru, Petre Sinescu (antrenor secund), presedintele clubului aflat la o aruncatura de bat de Iasi si un alt apropiat de-al nou-promovatei.

FOTO: Dan Esanu

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<