Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Remiza cu gust amar pentru Bradu Borca, 2-2 la Cordun

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.April 2018
Remiza cu gust amar pentru Bradu Borca, 2-2 la Cordun

Bradu Borca nu a reusit sa profite de pasul gresit facut de Ceahlaul Piatra Neamt in deplasarea de la Raucesti, 2-1 pentru Speranta, remizand, scor 2-2, cu penultima clasata din Liga a 4-a nemteana. Florin Bidan (20′) si Andrei Saritanu (86′) au inscris pentru oaspeti, in timp ce Moldova a replicat prin Marian Paveluc (lovitura de pedeapsa, 76′) si Bogdan Vizitiu (78′).

Cel mai frumos gol al intalnirii de la Cordun a fost reusit de Vizitiu. Experimentatul jucator al Moldovei a reusit sa salte mingea peste portarul Axinte dintr-un unghi imposibil, aducand-o pe echipa gazda pentru prima data in avantaj.

La pauza a fost 1-0 pentru Bradu Borca, pe fondul unui joc solid, care nu lasa loc de interpretari. Dupa o ratare incredibila din cativa metri a lui Stefan Bulai, introdus de antrenorul Florin Pintilii pe parcurs, Cordunul a restabilit egalitatea cu mai putin de un sfert de ora inainte de final.

Marian Paveluc a egalat pentru Moldova Cordun dintr-o lovitura de pedeapsa provocata de Dodan.

La atacul imediat urmator, Vizitiu si-a trecut numele pe lista marcatorilor printr-o executie spectaculoasa spre coltul lung.

Ca si in etapa precedenta, Bradu Borca a revenit in atac, fortand din toate incheieturile, si s-a ales cu un punct dupa o centrare pe bara a doua trimisa de Donose si concretizata de Andrei Saritanu.

Am asistat la cel de-al doilea 2-2 consecutiv in campionat pentru Bradu Borca, intr-o etapa in care toate rezultatele pareau asezate cu mana pentru ocupanta locului secund din Liga a 4-a nemteana.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<