Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Scafaru si Cozma o apropie pe Voinesti de Tutora in clasamentul Seriei I

0 Comments 📁 Liga 5 🕔22.April 2018
Scafaru si Cozma o apropie pe Voinesti de Tutora in clasamentul Seriei I

Vointa Voinesti a castigat meciul de pe teren propriu cu Prutul Prisacani, din cadrul etapei a 14-a a Ligii 5, Seria I, la un scor care ar fi putut arata mult mai rau pentru echipa oaspete, dupa cele 7-8 ocazii clare irosite de adversari.

Voinesti-Prisacani s-a incheiat 2-0, pe fondul a doua reveniri in lotul Vointei si o intarziere de aproximativ 30 de minute a brigazii de arbitri conduse de Petru Marius Sofrone.

“O victorie foarte importanta pentru noi, care ne face sa speram la depasirea Tutorei in clasament si o instalare in Top 5, performanta care ar reflecta mai fidel valoarea jucatorilor nostri”, a declarat marcatorul primului gol, Andrei Scafaru, care este in acelasi timp si capitanul echipei.

CUM S-AU MARCAT CELE DOUA GOLURI

Andrei Scafaru a aparut in spatele lui Dascalescu si i-a furat mingea, scapand singur cu portarul si marcand printr-un sut, cu latul, la coltul lung.

Ionut Cozma a marcat cel de-al doilea gol al Vointei, dupa o minge aruncata peste linia apararii adverse. Cozma a scapat, la randul sau, singur cu portarul Prisacaniului, l-a fentat si a facut 2-0.

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Petru Marius Sofrone; arbitri asistenti: Claudiu Cara, Florin Negru. Observator: Emil Lupulescu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<