Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Sinesti invinge si prima reprezentanta a comunei Motca din fotbalul judetean iesean

0 Comments 📁 Liga 4 🕔22.April 2018
Sinesti invinge si prima reprezentanta a comunei Motca din fotbalul judetean iesean

Stejarul Sinesti a inregistrat a doua victorie in aceasta saptamana, 2-1 in fata Vointei Motca, dupa ce, miercuri, o eliminase pe Zimbru Boureni, cu acelasi scor, din optimile Cupei Romaniei. Vointa Motca si Zimbru Boureni reprezinta sate ce apartin aceleiasi comune, Motca, si disputa partidele de acasa pe acelasi teren (Motca).

Pana sa deschida scorul cu Vointa, Stejarul Sinesti a avut de trecut un hop important, Alin Mitrut salvandu-si echipa intr-o situatie iminenta de gol.

Vazand ca nu e de gluma cu ultima clasata, Paul Paftala a intrat pe teren spre sfarsitul primei reprize. Coincidenta sau nu, un minut mai tarziu, Vlad Gafton (37′) a gasit executia de 0-1: sut puternic spre coltul lung din lateral-dreapta, direct in plasa portii.

Stejarul a intrat cu avantaj minim la pauza si dadea impresia ca nu va avea emotii ca in meciul de cupa, numai ca gazdele aveau sa restabileasca egalitatea, undeva prin minutul 71, dintr-un aut executat lung pe un teren destul de ingust, unde aruncarile de la margine se transforma in veritabile cornere. Adrian Acatrinei a inscris, profitand si de o nesincronizare in defensiva oaspetilor.

Zece minute mai tarziu, Andrei Ungureanu a semnat golul victoriei. Acesta a scapat singur spre poarta, lateral stanga, si a trimis pentru 1-2.

Aproximativ 50 de spectatori au asistat la acest meci, printre care si fundasul Marian Caras, accidentat in Cupa Romaniei.

Saptamana urmatoare, Stejarul Sinesti are, de asemenea, doua jocuri programate: Stejarul Barnova (miercuri, acasa – restanta etapa 18) si Unirea Ruginoasa (duminica, acasa – etapa 24).

Stejarul Sinesti: Mitrut, Nare, Nitu, Ciubotariu, Tanasa, Piticari, Cara, Gafton, Ichim, Ungureanu

Rezerva: Paftala, Caras, Vieru

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Giorgel Iacob; arbitri asistenti: Adrian Condurache, Andrei Filia. Observator: Ioan Bartolomeo.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<