Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Avantul Golaiesti a castigat la Tibanesti si a rezolvat ecuatia titlului in Seria I

0 Comments 📁 Liga 5 🕔23.April 2018
Avantul Golaiesti a castigat la Tibanesti si a rezolvat ecuatia titlului in Seria I

Avantul Golaiesti a obtinut o victorie clara in derby-ul disputat la Tibanesti intre primele doua clasate ale Ligii a 5-a, Seria I, scor 5-2, si, avand in fata sa un program usor de parcurs, plus un avans de 4 puncte fata de Fulgerul, este in proportie de peste 90% campioana Seriei I. Ca si anul trecut, desi va fi declarata campioana, echipa din Golaiesti nu se gandeste inca la accederea in Liga a 4-a si va ramane cel mai probabil in esalonul in care activeaza acum.

Oaspetii au deplasat cu aceasta ocazie un autocar cu suporteri, care erau pregatiti corespunzator pentru a asigura atmosfera specifica unei asemenea inclestari. Duelul de la nivelul gazonului a fost unul placut, in care jucatorii s-au respectat, iar echipa cea mai buna s-a impus in final.

Cristi Postolache (4′, 61′), Valentin Negoita (22′), Vasile Cojocaru (67′) si Cosmin Romascu (87′) au punctat pentru Avantul, in timp ce golurile Fulgerului Tibanesti 2016 au fost inscrise de Costica Sacrieru (33′) si Daniel Zaharia (90+3′).

Programul Avantului Golaiesti: AS Tutora (acasa, 29.04), Astra Raducaneni (deplasare, 06.05), Unirea Tibana (acasa, 13.05) si Viitorul Ciortesti (deplasare, 20.05).

CELE DOUA ECHIPE

Fulgerul Tibanesti 2016: Dragan, Chetrosanu, Munteanu, Hrib, Stoica, Ionescu, Moraru, Zaharia, Spiridon, Voinescu, Sacrieru

Rezerve: Chirvan, Caraiman, Bejan

Avantul Golaiesti: V. Negoita, Cojocaru, Romascu, Hadarag, Dobre, Ivan, Tautu, Ciobanu, Mihalache, Postolache, Pandele

Rezerve: Tamazlacaru, Cotea, Galbau, Lupu, Muntianu

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Vlad Baban; arbitri asistenti: Ionut Melinte, Tudor Claudiu Cornea. Observator: Valerica Lungu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<