Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Derby la Motca: Vointa-Moldova Cristesti!

2 Comments 📁 Liga 4 🕔24.April 2018
Derby la Motca: Vointa-Moldova Cristesti!

La mijlocul acestei saptamani este programat unul dintre cele mai fierbinti dueluri pe care ni le ofera, an de an, Liga a 4-a ieseana. Vointa Motca intalneste Moldova Cristesti, intr-un meci din cadrul etapei a 18-a, in care oaspetii sunt favoriti clari, tinand cont de modul in care s-a prezentat “lanterna rosie” a clasamentului in aceasta editie de campionat.

Motca revine pe teren propriu dupa 1-2 cu Stejarul Sinesti, in timp ce Moldova Cristesti a remizat cu Steaua Magica, scor 2-2.

Cristestiul se afla foarte aproape de echipele virtual salvate de la retrogradare si este constienta ca o victorie aici ii poate aduce saltul dorit in clasament. Vointa Motca este, practic, retrogradata, intr-un sezon in care Balsul si Lungani au capotat, ramanand un singur loc disponibil pentru echipele care vor retrograda din punct de vedere sportiv in Liga a 5-a.

Moldova Cristesti a dispus cu 6-1 de Vointa in tur, la capatul unui meci neobisnuit de linistit.

Antrenorul Moldovei Cristesti, Stefan Valeriu Amuhaia, ne explica pana unde s-a ajuns cu rivalitatea dintre aceste doua echipe si de unde a pornit totul: “La terminarea unui joc de Liga a 4-a sau a 5-a, jucatorii, dar si suporterii, au ajuns sa intrebe care a fost rezultatul inregistrat de Motca in acea etapa. De aici a aparut o rivalitate frumoasa intre Cristesti si Motca. Pentru noi, daca intr-un campionat nu ai batut-o pe Motca de doua ori, nu ai facut nimic. Traim aceste intalniri la o intensitate maxima, iar jucatorii transferati in iarna trebuie sa inteleaga importanta acestui derby local. Un meci care trebuie neaparat castigat!”

Vlad Trifan a fost desemnat sa conduca acest derby, alaturi de Adrian Condurache si Bogdan Gabriel Ciumala.

Share this article with friends

2 Comments

  1. 🕔 14:35, 27.April 2018

    Dudu

    Și de cate ori au bătut Cristeștii de doua ori la rând ? deocamdată, profitați de cei veniți de la mircești.vi s-a văzut adevarata valoare în turul de campionat.

    reply comment

Write a Comment

<