Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4 – Etapa 18 | Stejarul Sinesti-Stejarul Barnova (miercuri, 17:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.April 2018
Liga 4 – Etapa 18 | Stejarul Sinesti-Stejarul Barnova (miercuri, 17:00)

Stejarul Sinesti are de disputat in aceasta saptamana doua jocuri pe teren propriu. Miercuri, echipa lui Paul Paftala da piept cu Stejarul Barnova, iar, duminica, la Sinesti se va prezenta Unirea Ruginoasa.

In cadrul “intermediarei” de miercuri, Sinestiul da peste un adversar care a reusit sa sparga gheata in retur, 3-1 in deplasarea de la Lungani cu Gloria Baltati. Duminica, Stejarul Barnova avea meci programat in compania unei echipe care s-a desfiintat intre timp. Prin urmare, Stejarul Barnova-Gloria Bals a fost omologat cu rezultatul de 3-0.

Desi pozitiile din clasament ocupate de cele doua formatii (Sinesti – 7, 31 puncte; Barnova – 10, 22 puncte) ne duc cu gandul la un meci dezechilibrat, cu Sinesti in postura de favorita, forma sportiva afisata recent de gazdele intalnirii ii poate da sperante lui Marian Amanar pentru cel putin un punct. In stabilirea rezultatului final va conta enorm si modul in care cele doua echipe vor reusi sa isi adune oamenii intr-o zi lucratoare.

In tur, Stejarul Sinesti s-a impus la Barnova cu 4-2.

Mihai Moisa, Catalin Chislea si Vladut Hriscu formeaza brigada care va oficia aceasta intalnire din cadrul etapei a 18-a a Ligii a 4-a iesene. Observator a fost desemnat domnul Cornel Popa.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<