Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4 – Etapa 18 | Viitorul Harlau – Unirea Scanteia (miercuri, 17:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.April 2018
Liga 4 – Etapa 18 | Viitorul Harlau – Unirea Scanteia (miercuri, 17:00)

Unirea Scanteia se deplaseaza miercuri la Harlau pentru partida cu Viitorul, in care spera sa opreasca seria proasta de rezultate care a inceput cu infrangerea dureroasa de la Ruginoasa, 1-6, si a continuat cu alte doua rezultate negative pentru echipa pregatita de Gabriel Tacutanu: 3-5 la Pascani (eliminare din optimile Cupei Romaniei) si 1-3, duminica, in fata Tomestiului.

Aceste doua infrangeri au apropiat-o Scanteia (39p) nepermis de mult de Tomesti (37), situatie in care obiectivul pomenit de Tacutanu inainte de inceperea sezonului de primavara, un loc in top 5, este pus in pericol.

De cealalta parte, Viitorul Harlau vine cu un moral foarte bun dupa remiza inregistrata duminica, 1-1 v Flacara Erbiceni, si ar putea forta obtinerea primei victorii din acest an.

Ultima victorie in campionat a Viitorului dateaza de la mijlocul lunii noiembrie, atunci cand echipa antrenata de Dan Lungu se impunea, acasa, scor 2-0, cu CS Tomesti.

Meciul tur, castigat cu 2-0 de Unirea Scanteia, a fost unul cu cantec, oaspetii avand multe de reprosat la adresa arbitrajului.

Giorgel Iacob, Andrei Diaconu si Andrei Zaharia formeaza brigada de arbitri desemnata sa conduca aceasta partida. Observator este domnul Gheorghe Silion.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<