Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga Elitelor U19 | Dinamo se intoarce la Iasi, dupa cosmarul trait cu LPS

0 Comments 📁 Stiri 🕔24.April 2018
Liga Elitelor U19 | Dinamo se intoarce la Iasi, dupa cosmarul trait cu LPS

Maine, incepand cu ora 12:00, pe terenul sintetic din Copou se va desfasura un nou meci din cadrul Ligii Elitelor U19, Seria de Est. Echipa de “U19” a lui CSM Politehnica Iasi intalneste ocupanta locului secund, Dinamo Bucuresti, dupa un 6-0 in favoarea “cainilor” inregistrat in cadrul partidei tur.

In pofida acelui rezultat care nu lasa loc de prea multe comentarii, juniorii Politehnicii formeaza o echipa redutabila pe teren propriu, acolo unde au pierdut un singur meci din toate cele disputate aici.

CSM Poli are doi jucatori suspendati pentru aceasta confruntare (Balint, Vieriu), iar Vlad Danale, cel mai probabil, va fi retinut in lotul echipei mari pentru jocul programat joi cu Astra Giurgiu.

Dinamo este nimeni altul decat fostul lider al Seriei de Est, pozitie cedata in urma unei infrangeri cu FC Voluntari (2-1). Pana atunci, ros-albii dominasera campionatul Seriei de Est. Cu 6 victorii si 8 infrangeri la activ, CSM Politehnica se afla pe 6, la o distanta considerabila de ACS Viitorul Arges Alexandru Duminica (locul 8, 12 puncte) si Juventus Bucuresti (locul 7, 25 puncte).

Un merit in detronarea lui Dinamo il are si cealalta reprezentanta a Iasului din Liga Elitelor U19, LPS Iasi. Echipa pregatita de Dorel Stafie a reusit, la inceputul acestei luni, sa o tina in sah pe Dinamo, 4-4, chiar daca a fost condusa in doua randuri la o diferenta de doua goluri.

CSM Politehnica Iasi-Dinamo Bucuresti va fi acoperit de duminicapetarla.ro, maine, cu livetext de la fata locului, respectiv fotografii si materiale video in zilele urmatoare.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<