Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Unirea Ruginoasa, capabila sa ii furnizeze liderului prima infrangere din acest sezon?

0 Comments 📁 Liga 4 🕔24.April 2018
Unirea Ruginoasa, capabila sa ii furnizeze liderului prima infrangere din acest sezon?

Unirea Ruginoasa-Victoria Letcani este derby-ul etapei a 18-a a Ligii a 4-a iesene, care ridica multe semne de intrebare privind invincibilitatea formatiei letcanene, la doar cateva zile dupa ce CSM Ceahlaul Piatra Neamt, adversarul de la barajul din vara, a inregistrat prima infrangere in campionat.

Ultimele doua etape au scos in fata o echipa a Unirii extrem de spectaculoasa, cu un apetit ofensiv iesit din comun. Scanteia (6-1) si Ciurea (6-0) au simtit din plin cum e sa te bati cu o echipa de pe podium ce are in componenta jucatori valorosi, care da in acelasi timp si golgeterul Ligii a 4-a (Cristi Ungureanu).

Daca Letcaniul isi poate aduna la orice ora 85-90% dintre jucatorii pe care ii are in lot, Unirea Ruginoasa ar putea acuza cateva absente notabile in derby-ul de maine. Nu mai departe de saptamana trecuta, Ruginoasa a fost scoasa din Cupa Romaniei de Golaiesti, eliminarea avand la baza absentele de marca din formatia lui Costel Cerneutanu.

In tur, Victoria Letcani (foto articol) a trecut la pas de contracandidata in lupta pentru castigarea campionatului, scor 4-0, in, poate, cel mai bun meci facut de viitoarea campioana in sezonul 2017/2018.

Gabriel Mihuleac, Tudor Claudiu Cornea si Iulian Contofan sunt arbitrii partidei de la Ruginoasa, care va fi observata de catre presedintele CJA Iasi, Vlad Ciobanu.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<