Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Deznodamant asteptat la Motca: Vointa-Moldova Cristesti 2-5!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔25.April 2018
Deznodamant asteptat la Motca: Vointa-Moldova Cristesti 2-5!

Moldova Cristesti a invins-o pe Vointa Motca in cel de-al doilea derby programat in cadrul etapei a 18-a a Ligii a 4-a. Echipa antrenata de Stefan Valeriu Amuhaia s-a impus cu 5-2 gratie unei prime reprize excelente, in care a reusit sa marcheze patru ori, dupa ce Andrei Dandu (2′, 45′), Alin Cruceanu (11′) si Mihai Morosanu (25′) si-au trecut, pe rand, numele pe lista marcatorilor.

In minutul 33, Dandu a scapat singur spre poarta adversa si l-a facut pe  portar sa joace mingea cu mana in afara careului, fapt ce l-a impins pe centralul Vlad Trifan sa o lase pe Vointa in “10”.

Minutul 48 a adus golul de 5-0 pentru Moldova Cristesti si totodata un soi de relaxare in randul echipei vizitatoare, care a generat doua goluri in dreptul Vointei, ambele din lovitura de pedeapsa.

Balasa Bogdan (62′, 73′) a transformat cele doua penalty-uri dictate de Trifan, indulcind oarecum rezultatul consemnat la final intre cele doua rivale. Motca pierde pentru a doua oara in acest sezon cu Cristesti, dupa 6-1 in partida tur.

CELE DOUA ECHIPE

Vointa Motca: Matasaru, Mandric, Bechir, Acatrinei, Iosub, Costea, Cl. Acatrinei, G. Acatrinei, Balasa, Diaconescu, Nunuca

Rezerva: Costas, Ojica, Alin Pirja, Paul Pirja

Moldova Cristesti: R. Stefan, Cojocaru, Beceru, Valeanu, Atanasoaie, Nacuta, Azaharioaie, Radu, Dandu, Cruceanu, Morosanu

Rezerve: Varvaroi, Ursache, Garbea, Mardare, Alin Morosanu, Bucovanu, Dumitrica

BRIGADA DE ARBITRI

Arbitru: Vlad Trifan; arbitri asistenti: Andrei Bogdan Negru, Bogdan Gabriel Ciumala. Observator: Florin Mozolea.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<