Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Reactii din tabara Barnovei, dupa 1-0 la Stejarul Sinesti

0 Comments 📁 Liga 4 🕔26.April 2018
Reactii din tabara Barnovei, dupa 1-0 la Stejarul Sinesti

Cu 9 puncte acumulate in mai putin de doua saptamani, dintre care 3 la masa verde (v Gloria Bals, echipa retrasa din campionat), Stejarul Barnova se afla pe drumul cel drum, croindu-si usor, usor drum spre o pozitie calduta in clasamentul Ligii a 4-a Iasi, care sa o faca pe trupa lui Marian Amanar sa scape de emotiile retrogradarii.

Ieri, la Sinesti, pe fondul unui joc economicos, bazat in mare parte pe faza defensiva, Stejarul Barnova a lovit prin David Stefan si s-a intors cu toate cele 3 puncte de pe un teren unde se castiga foarte greu.

A fost un meci foarte greu, contra unei echipe bine asezate in teren, impinsa de la spate de cei doi stoperi, Nare Marius si Caras Marian, avandu-l si pe Paul Paftala in zona centrala. Am reusit sa jucam exact ce le-am cerut inaintea partidei, de aceea tin sa ii felicit pe toti jucatorii mei pentru dăruirea de care au dat dovada. Speram ca vom juca din ce in ce mai bine, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Arbitrajul a fost unul foarte bun. Chiar daca Sebastian Spaiuc ne-a ingalbenit vreo sapte jucatori, consider ca si-a facut treaba. Cum am castigat, puteam sa si pierdem la ocaziile avute de gazde, insa portarul nostru Dumitrascu a prins o zi mare si a reusit sa tina punctele la noi. Duminica, avem un meci greu la Tomesti, din care, iarasi, ne propunem sa luam punct sa puncte!

Marian Amanar, antrenor CS Stejarul Barnova

Un meci foarte greu impotriva unei echipe foarte puternice si cu jucatori experimentati pe toate posturile. Se pare ca victoria de la Lungani impotriva Baltatiului ne-a dat increderea necesara pentru a ne arata cu adevarat valoarea! Ce pot spune despre jocul propriu-zis? Am intalnit o echipa cu cele mai tari caractere. Tin sa-mi felicit coechipierii in mod special pentru daruire, dar si profesorii Amanar Marian, Daniel Mosneagu si, nu in ultimul rand, presedintelui Costel Rusu.

David Stefan, autorul unicului gol din meciul de ieri

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<