Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4 – Etapa 24 | CS Ciurea – Unirea Scanteia (duminica, 12:00)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.April 2018
Liga 4 – Etapa 24 | CS Ciurea – Unirea Scanteia (duminica, 12:00)

Etapa programata la sfarsitul acestei saptamani ne propune un duel intre doua echipe aflate in suferinta. Daca Unirea Scanteia s-a transformat peste noapte dintr-o echipa de temut a Ligii a 4-a in mama ranitilor, CS Ciurea a simtit pe propria piele cum e cand dai piept cu doi dintre “granzii” Iasului: 0-6 la Ruginoasa si 1-5 cu Unirea Mircesti, nu mai departe de miercuri.

In tur, Unirea Scanteia a trecut foarte usor de CS Ciurea, la unul dintre primele jocuri ale oaspetilor de atunci sub comanda lui Mihai Constantinescu.

Pozitia a 5-a din clasament, aflata acum in posesia Scanteii, este pusa in pericol, dupa o suita de rezultate dezastruoase pentru formatia lui Tacutanu.

Ciurea, pe de alta parte, se afla la granita dintre echipele care vor ramane in Liga a 4-a si cele care vor parasi acest esalon. Doua puncte o despart acum pe CS Ciurea de prima echipa virtual salvata, Moldova Cristesti.

CS Ciurea – Unirea Scanteia a cazut pe mana urmatoarei brigazi de arbitri: Mihai Moisa, Andrei Filia si Andrei Mocanu. Domnul Emil Lupulescu va supraveghea prestatia celor trei.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<