Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 4 – Etapa 24 | Gloria Baltati-Victoria Letcani (duminica, 12:00 – Lungani)

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.April 2018
Liga 4 – Etapa 24 | Gloria Baltati-Victoria Letcani (duminica, 12:00 – Lungani)

Cu doar 7 puncte acumulate in ultimele patru meciuri de campionat, liderul clasamentului Ligii a 4-a se deplaseaza, duminica, la Lungani pentru partida din cadrul etapei a 24-a impotriva Gloriei Baltati, si spera la un joc bun, precum cel reusit in fata echipei locale (tur), desfiintata intre timp, pentru a reveni pe traseul prevazut de Florin Croitoru inaintea barajului de promovare.

Miercuri, Letcaniul a suferit prima infrangere a sezonului, 1-0 la Ruginoasa, iar acest lucru nu le-a picat deloc bine jucatorilor care vizeaza realizarea eventului in acest an. Victoria este ca si calificata in semifinale, dupa ce a fost imperecheata cu Steaua Magica la tragerea la sorti ce a avut loc in urma cu o saptamana.

Pana la “barajul” din vara, Croitoru mai are cel putin doi asi in maneca la care poate apela in viitorul apropiat si un meci deloc simplu cu Gloria Baltati, adversar care a demonstrat la mijlocul saptamanii ca ii poate pune probleme Unirii Mircesti, ocupanta locului secund.

Se va juca pe un teren dificil, la temperaturi de +20 de grade Celsius, locul in care Baltatiul a reusit sa detoneze prima “bomba” a sezonului: 3-0 cu Flacara Erbiceni!

Valentin Lungu, Andrei Diaconu si Teodor Mihai Axinie formeaza brigada delegata sa arbitreze aceasta confruntare. Observator a fost desemnat domnul Cornel Popa.

FOTO: Filip Petrisor

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<