Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Marian Amanar, in cautarea celei de-a treia victorii consecutive departe de Barnova

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.April 2018
Marian Amanar, in cautarea celei de-a treia victorii consecutive departe de Barnova

Stejarul Barnova se simte foarte bine in deplasare si, fara sa straluceasca in mod neaparat, a reusit cumva sa acumuleze 6 puncte in ultimele doua partide disputate departe de Barnova: 3-1 pe terenul din Lungani, cu Gloria Baltati (duminica), respectiv 1-0 la Sinesti (miercuri), gratie golului inscris de David Stefan spre finalul intalnirii.

In etapa programata la sfarsitul acestei saptamani, echipa antrenata de Marian Amanar merge la Tomesti pentru un duel care se anunta extrem de echilibrat in compania formatiei locale. Spre deosebire de Stejarul, CS Tomesti a fost pedepsita cu 5-2 de Erbiceni in “intermediara” consumata la mijlocul acestei saptamani.

Meciul tur, disputat pe 15 octombrie, s-a incheiat nedecis, scor 0-0.

Rezultatele bune inregistrate de gazde in acest retur, la care se adauga si criza de forma a Unirii Scanteia, au transformat-o pe CS Tomesti intr-o candidata pentru Top 5. Stejarul Barnova s-a detasat pentru moment de subsolul clasamentului si s-ar putea declara multumita cu un punct aici, tinand cont si de distanta care le separa in clasament pe cele doua echipe implicate aici: CS Tomesti (locul 6, 37 puncte) si Stejarul Barnova (locul 10, 25 puncte).

Lucian Diaconu, Andrei Macarie si Ionut Mitu sunt arbitrii trimisi sa oficieze aceasta intalnire, sub atenta supraveghere a observatorului Petronela Anitoaei.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<