Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Meciul-vedeta al etapei a 24-a: Stejarul Sinesti-Unirea Ruginoasa

0 Comments 📁 Liga 4 🕔27.April 2018
Meciul-vedeta al etapei a 24-a: Stejarul Sinesti-Unirea Ruginoasa

Stejarul Sinesti primeste, duminica, de la ora 12:00, vizita Unirii Ruginoasa, intr-un meci in care oaspetii au de luat o revansa pentru acel 1-1 consemnat in tur, dar au mai ales nevoie de o victorie prin care sa ramana la 3 puncte de Erbiceni, care are un meci usor cu Motca, si Mircesti, ocupanta locului secund (3-0 la “masa verde” cu Gloria Bals – echipa retrasa din campionat).

Sinestiul a ramas cu un gust amar dupa partida cu Barnova, pierduta cu 1-0, in conditiile in care a dominat aproape cap-coada disputa de la nivelul ierbii. Lipsa de sansa a facut ca Stejarul sa nu se aleaga macar cu un punct, dupa cele doua “bare” avute la poarta aparata de Andrei Dumitrascu.

Stejarul Sinesti a facut un joc tactic excelent in tur, cand s-a intors cu 1-1 de la Ruginoasa, pe fondul unor ocazii mari irosite in final, pe contraatac. Terenul propriu ar putea reprezenta atuul de care avea nevoie Stejarul pentru a echilibra intalnirea cu una dintre cele mai in forma echipe la ora actuala.

Vlad Baban, Bogdan Muche si Iulian Contofan sunt cei trei arbitri care vor imparti dreptatea in Stejarul Sinesti-Unirea Ruginoasa, partida observata de pe margine de catre Dumitru Paraschiv.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<