Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria I – Etapa 15 | Vointa Bosia-Vointa Voinesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔28.April 2018
Liga 5, Seria I – Etapa 15 | Vointa Bosia-Vointa Voinesti

Etapa a 15-a a Ligii a 5-a, Seria I ne propune un duel echilibrat intre doua colege de clasament, cu echipa gazda intr-o revenire vizibila de forma in aceasta parte a doua a sezonului si cu Voinestiul cautand sa obtina al doilea rezultat pozitiv, dupa 2-0 pe teren propriu cu Prutul Prisacani in etapa precedenta.

In tur, Vointa Voinesti si Vointa Bosia au remizat, scor 1-1.

Am avut parte de un meci greu in tur, reusind spre finalul jocului sa smulgem un egal. De data aceasta, insa, ne propunem victoria, dupa parcursul bun din acest an. Nu am inregistrat nicio infrangere in 2018 si ne dorim ca acest record sa fie prelungit pana la incheierea sezonului. Atmosfera la echipa este una pozitiva, lucru care ne ofera incredere si, bineinteles, pofta de joc!

Bogdan Ursu, Vointa Bosia

Mergem la Bosia pentru a obtine victoria, intr-un meci care se anunta inca de pe acum foarte echilibrat. Avem un moral bun dupa victoria cu Prutul Prisacani si, in ciuda faptului ca ne vom confrunta cu o suprafata de joc pe care cu greu se poate pasa, consider ca plusul de daruire pe care il astept din partea colegilor mei va fi decisiv in obtinerea rezultatului propus cu ocazia acestei deplasari!

Andrei Scafaru, capitan Vointa Voinesti

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<