Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria II – Etapa 15 | AS Poly 2014-AS Holboca

0 Comments 📁 Liga 5 🕔28.April 2018
Liga 5, Seria II – Etapa 15 | AS Poly 2014-AS Holboca

AS Holboca isi continua parcursul din aceasta primavara cu o deplasare la fostul lider al Seriei a II-a, AS Poly 2014, intr-unul din meciurile interesante pe care ni le propune Seria a II-a a Ligii a 5-a in finalul acestei saptamani.

Holboca si AS Poly au incheiat la egalitate in tur, scor 1-1.

Cu patru etape inainte de finalul sezonului, AS Poly a trecut pe locul secund in clasament, fiind devansata de Gloria Romanesti.

Cu cele 3 puncte castigate la “masa verde” dupa contestatia depusa in meciul cu Genotur Belcesti, AS Holboca se afla acum in coasta primelor trei clasate, la doua lungimi de ocupanta locului 3, Construct Press Gropnita.

Unul dintre reprezentantii echipei oaspete isi exprima ingrijorarea cu privire la modul in care va arata Holboca dupa pierderile suferite in urma celor doua jocuri disputate in 2018.

Ne deplasam la echipa care a condus 80% din campionat si speram sa putem alinia o echipa care sa le creeze probleme reale gazdelor. Avem sperante ca vom recupera macar doi jucatori dintre cei accidentati si, pe un teren bun la Victoria, sa practicam un joc atractiv, atat noi, cat si AS Poly!

Costel Balan, AS Holboca

Sebastian Spaiuc, Vasilica Nitoaia si Razvan Rusu, supervizati de Virgil Starica, sunt cei patru oficiali trimisi la Victoria de CJA Iasi.

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

<