Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Liga 5, Seria II – Etapa 15 | Vointa Bivolari-Gloria Romanesti

0 Comments 📁 Liga 5 🕔28.April 2018
Liga 5, Seria II – Etapa 15 | Vointa Bivolari-Gloria Romanesti

Duminica, 29 aprilie, va avea loc la Bivolari un meci aparent dezechilibrat intre Vointa din localitate si actualul lider al Seriei a II-a, Gloria Romanesti.

Dupa o buna perioada de timp in care AS Poly s-a aflat in fruntea clasamentului Seriei II, Romanestiul a facut rocada de locuri, ca o consecinta a parcursului excelent din acest retur, cu trei victorii consecutive, dintre care doua in fata adversarilor cu care se bate pentru ocuparea unui loc ce i-ar putea aduce promovarea in Liga a 4-a: 3-1 cu Gropnita si 1-0 in compania lui AS Poly, nu mai departe de etapa precedenta.

Vointa Bivolari si Gloria Romanesti sunt doua echipe care se cunosc destul de bine, avand in vedere ca au mai fost repartizate in aceeasi serie de-a lungul timpului. Liderul se deplaseaza la Bivolari cu doza de precautie necesara oricarei formatii care isi respecta adversarul pe care urmeaza sa il intalneasca, insa, in acelasi timp, mai hotarat ca oricand sa puna mana pe toate cele trei puncte puse in joc.

Daca va invinge aici, Gloria Romanesti ar lua o optiune serioasa pentru castigarea seriei, cu doar doua meciuri ramase de disputat pe teren: AS Holboca (teren propriu, 06.05) si ACS Sportul Studentesc Iasi (deplasare, 20.05). Partida cu Viitorul Braesti (retrasa din campionat), din cadrul etapei a 17-a, va fi omologata cu 3-0.

Cosmin Roman, Daniel Hriscu si Vladut Hriscu sunt cei trei arbitri delegati la aceasta partida, observator fiind domnul Gheorghe Silion.

FOTO: Mihai Onica

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *