Duminica pe tarla

Fotbalul judetean si povestile sale

Blog

Lovitura de imagine data de Bradu Borca, inainte de inceputul play-off-ului!

0 Comments 📁 Liga 4 🕔28.April 2018
Lovitura de imagine data de Bradu Borca, inainte de inceputul play-off-ului!

Fostul atacant al Politehnicii Iasi, Ionut Balba, s-a inteles in aceste zile cu Bradu Borca si ar putea imbraca tricoul echipei din Liga a 4-a Neamt (ocupanta locului secund), maine, in deplasarea de la Vointa Ion Creanga.

Bilba revine in fotbalul judetean dupa doua experiente consumate la acest nivel, in lotul Viitorului Targu Frumos si al Viitorului Belcesti, imediat dupa ce si-a luat adio de la fotbalul mare.

Cu peste 170 de prezente in tricoul Politehnicii Iasi, Bilba a reusit sa inscrie 45 de goluri in perioada 2002-2010, fiind la un moment dat si in vizorul echipei Rapid Bucuresti. La Borca se va intalni cu un mai vechi coleg de-al sau, fundasul Adrian Ilie, capitanul Bradului si autor al unei pase de gol in precedenta etapa de la Neamt.

Noul atacant al Borcai revine in iarba la cateva ore distanta de un eveniment fericit din viata sa, si anume cununia civila la care va participa in calitate de “ginerica”. Profit de aceasta ocazie pentru a-i ura casa de piatra si cat mai multe goluri la noua sa formatie!

Share this article with friends

No Comments

Sorry, No Comments, Yet !

There are no comments for this article at this moent, but you can be first one to leave a comment.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *